Tilføj, omdøb eller fjern personer. De vises som filter-knapper i kalenderen og som kolonner i Tasks-oversigten.
Klik på en farve-prik for at ændre den. Disse farver vises i kalenderen.
This permanently erases your campaigns, content calendar, tasks, and sales requests. There's no undo.
Tip: Export a backup first.